Mijn Miljonairs Challenge

Waar ben ik aan begonnen...

4U Retail

Daar gaan we dan, de Miljonairs Challenge


Ik ben écht heel benieuwd... De eerste dagen van dit nieuwe jaar heb ik besteed aan het zoeken van informatie. Veel lezen op internet, filmpjes bekijken op Youtube enzovoort.

Het viel me op dat er veel onzin te lezen is. Gouden bergen, weinig inzet. Daar geloof ik niet zo in eerlijk gezegd. Daarom heb ik voor nu mijn doelen geprobeerd te omschrijven. In eerste instantie simpel. Natuurlijk zal ik komende tijd mijn plannen verder invullen, maar voor nu heb ik een redelijk idee van hoe en wat ik wil doen.

Als eerste...  Heb ik me bedacht wat mijn onderliggende doel nu eigenlijk is. Want natuurlijk, miljonair worden willen we allemaal, maar waarom eigenlijk? In mijn geval is het mijn wens om een inkomen en een pensioen op te bouwen, zodat ik normaal kan leven, maar dan op basis van een "passief inkomen". Die term heb je misschien al eerder gehoord. Het betekent gewoon dat je elke maand geld binnenkrijgt, zonder er eigenlijk voor te hoeven werken. Je kan het van alles noemen, passief inkomen, financiële vrijheid, noem maar op. Hoe je het noemt maakt me niet uit, het idee lijkt me duidelijk.

Als tweede... Heb ik bedacht wat ik dan maandelijks nodig heb om normaal te kunnen leven. Geen jachten, dure auto's, diamanten en vliegtuigen, maar gewoon normaal leven. Maar dan zonder elke dag naar mijn werk te moeten. Dat betekent voor mij en mijn gezin dat ik ongeveer 6000 euro per maand nodig heb. Ik moet dus een manier bedenken om aan 6000 Euro per maand te komen zonder dat ik er werk voor hoef te doen. Er zijn dan een aantal mogelijkheden. Ik heb bedacht dat beleggen voor mij wel eens de beste manier zou kunnen zijn. Gewoon uit nieuwsgierigheid opende ik vorig jaar een test account bij Plus500.com. Daar speelde ik een beetje met een demo account en begon ik te begrijpen wat de voordelen en risico's zijn van beleggen.

Als derde... Heb ik nu gewoon de sprong gewaagd en heb ik mijn eerste inleg gedaan bij Plus500.com. Ik laat je aan het einde van de maand zien hoe het me is afgegaan. Ik ben van plan om mijn resultaten te delen en te laten zien wat er goed en niet goed gaat. Gewoon omdat het leuk is. Maar: ik ben geen expert op deze gebieden. Ik ben ook maar gewoon een mens net als jij. Ik ben geen "Trader". Ik ken de termen niet. Alles wat ik denk te weten heb ik van ome Google geleerd. Ik ben ook geen financieel mastermind of zo. Maar ik ben er wel van overtuigd dat het kan. Waarom, dat zal ik je komende tijd uit de doeken doen. Voor nu zie je hieronder mijn allereerste inleg bij Plus500.com. Nog 4 nullen te gaan...

Odoo + afbeelding en tekst

Mijn Allereerste Inleg

Ik heb op 10 Januari 2020 een bedrag van 100 Euro ingelegd bij Plus500.com

Deze hoop ik in eerste instantie binnen 3 maanden terug te verdienen om vervolgens met "gratis geld" een flink bedrag op te bouwen.

Of dit slim is en of het lukt, ik weet het nog niet. 

Vond je dit leuk? Vergeet niet te delen!