Nieuwsbrief Popup! De nieuwsbrief popup snipped effect is actief op deze pagina. Klik Hier om om het dialoogscherm te bewerken

Mijn Miljonairs Challenge


Stel je voor, miljonair in drie jaar tijd...  Kan het of kan het niet? 
Ik ga de strijd aan en zeg: "Challenge Accepted"...

Laat me je een verhaal vertellen... In 2012 begon ik een beetje bekend te raken met  "Internet Marketing". Ik was handig met websites, commercieel ingesteld en kon de dingen die ik had geleerd goed overbrengen. Wat mij betreft een goede basis voor het verkopen van digitale producten en diensten. Maar toen...

Je wint niet altijd, hoe goed je het ook probeert te doen... Tijdens 1 van mijn meest uitgebreide projecten ging ik de mist in. Ik zal je de details besparen, maar ik flopte, bigtime. Ales kwijt. Daarbij kwam nog eens dat ik in 2015 medische klachten kreeg, ook die details zal ik je besparen. Kortom, nu, in 2020 ben ik er weer helemaal klaar voor. 

Ik heb niks meer, en begin vanaf 0... Inderdaad. Ik werk nu in loondienst voor een zeker basis inkomen. Daarnaast werk ik als zzp-er aan een inkomen om mijn doel te bereiken. Mijn doel is redelijk simpel, ik wil op 1 Januari 2024 miljonair zijn. Klaar. Er moet dan een miljoen of meer op de bank staan. (Maar eerder is natuurlijk ook goed).

Hoe wil ik dit doen? Geen idee... Tot nu toe heb ik een aantal kleine stappen ondernomen om mijn doel te bereiken. En wat ik zo leuk vind, is dat ik deze stappen deel op mijn blog. Je leest hier hoe het me tot nu toe is vergaan. 

Wil je weten of het me lukt? Ik ook! Als je het leuk vind, volg me dan. Ik weet helemaal nog niet of het me allemaal gaat lukken en tegen welke zaken ik aan ga lopen. Ik weet wel dat ik er onwijs veel zin in heb en dat ik alles met open armen tegemoet ga.

1,000+ mensen lezen inmiddels mijn blog om te zien of het me gaat lukken of niet...

Bash the button om te zien hoe het gaat en doe zelf ook mee!